Sutti Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Dau un cont origin cu nfs hot pursuit si medal of honour limited edition pe un cont steam care sa contina cs 1.6.De preferat contu sa fie mai vechi de 2007 sa va rog sa cautati pe google steam-idu(ala din cifre) daca a fost banat permanent pe vreun server, daca e banat nu ma intereseaza..Vreau sa fie clean Quote
pinguinulturbat Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Mo! Vezi ca alea mai vechi au mai putine cifre in steamid si se vand mai scump, pentru cei care nu stiu.//Am eu din 2005. Dar are mai multe jocuri, CSS, GO samd. Quote
Sutti Posted September 17, 2012 Author Report Posted September 17, 2012 Pai si ce ai vrea pe el?Bun vreau orice cont de steam nu sa nu fie banat pe vreun server. Quote
hackerika Posted October 3, 2012 Report Posted October 3, 2012 Este tepar, mi-a cerut datele ca sa-mi transfere banii prin moneygram si acum face pe prostu grasu asta, au trecut 3 zile si numai stie de mine, e un grasan tepar suttiul vietii mele.Daca cumpara, va cere datele si cica o sa va transfere banii, dar nu stiu cand, cred ca in 2050. Quote