ben20 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 (edited) De ceva vreme sunt fan AMD si ironia este ca mai toata viata am avut intel nu stiu de ce )) . Mie personal imi place nu e neaparat cel mai bun dar hai sa fim seriosi in banii aia isi face treaba cu varf si indesat si oricum in fiecare an apare ceva nou care cu siguranta te va face sa modifici ceva , poate de acea nu prea ma inteleg cu frazele de genu " 3-4 ani de acum incolo nu vei mai avea treaba " nu se stie nici peste 3-4 luni ce va aparea in fine . Ideea este ca am un laptop de ceva vreme intel 3gb ram 250 gb 64 mb video integrati dabea merge youtube pe 720p dar nu i nimic dar, as cam vrea sa il schimb sa trec pe ceva desktop iar si sa incerc AMD , am citit peste tot cei care vor citii acest post si sunt interesati fx-urile au cam dat o in bara si anume fx 8150 si asa mai departe desi din punctu meu de vedere iar in banii aia nu ai ce sa reprosezi vb de ora actuala nu stiu cum a fost la inceput si ce preturi au fost ( sa fiu oare un fan boy in devenire ?) ironie iar) .Ca sa revenim si mai aproape de subiect cei de la AMD vor scoate cica o noua serie Piledrive , Steamroller etc dar nu prea am gasit date cand acestea vor devenii publice pe piata .De obicei acestea sunt deja pe piata puse la testare dar mai trebuie sa asteptam ceva are cineva ceva informatii ?? Sa mai astept ? io sincer as mai astepta ca nu e o necesitate urgenta de acea va intreb Edited September 20, 2012 by ben20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bc-vnt Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 De ceva vreme sunt fan AMD si ironia este ca mai toata viata am avut intel nu stiu de ce )) . Mie personal imi place nu e neaparat cel mai bun dar hai sa fim seriosi in banii aia isi face treaba cu varf si indesat si oricum in fiecare an apare ceva nou care cu siguranta te va face sa modifici ceva , poate de acea nu prea ma inteleg cu frazele de genu " 3-4 ani de acum incolo nu vei mai avea treaba " nu se stie nici peste 3-4 luni ce va aparea in fine . Ideea este ca am un laptop de ceva vreme intel 3gb ram 250 gb 64 mb video integrati dabea merge youtube pe 720p dar nu i nimic dar, as cam vrea sa il schimb sa trec pe ceva desktop iar si sa incerc AMD , am citit peste tot cei care vor citii acest post si sunt interesati fx-urile au cam dat o in bara si anume fx 8150 si asa mai departe desi din punctu meu de vedere iar in banii aia nu ai ce sa reprosezi vb de ora actuala nu stiu cum a fost la inceput si ce preturi au fost ( sa fiu oare un fan boy in devenire ?) ironie iar) .Ca sa revenim si mai aproape de subiect cei de la AMD vor scoate cica o noua serie Piledrive , Steamroller etc dar nu prea am gasit date cand acestea vor devenii publice pe piata .De obicei acestea sunt deja pe piata puse la testare dar mai trebuie sa asteptam ceva are cineva ceva informatii ?? Sa mai astept ? io sincer as mai astepta ca nu e o necesitate urgenta de acea va intrebPoftim documenteaza-te : AMD previews Piledriver, Ivy Bridge SeaMicro microservers • The Register Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 i7 rulllzzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallardo Posted September 21, 2012 Report Share Posted September 21, 2012 am un procesor amd in valoare de vreo 10 euro in calculator si nu mia dat probleme niciodata iar placa video tot amd asta mia dat ceva batai de cap cu driveru in rest e bine ma joc orice joc fara probleme si este ddr3 placa video ca multi spun ca vezi ca domne aia e o placa video naspa imi fac treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted September 21, 2012 Author Report Share Posted September 21, 2012 (edited) Merci de info bc-vnt, da nici eu nu stiu ce sa zic desi as merge pe un amd si pe un case moding din lemn superb :XDupa ce am citit am inteles ca vor aparea prin noiembrie cica procesoarele ptr servere si teoretic urmand apoi pentru home user sper ca am inteles bine. Deci e bine inca mai pot spera Edited September 21, 2012 by ben20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...