B7ackAnge7z Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 (edited) Cu ajutorul Peeep.us pute?i salva gratuit sursa HTML a oric?rei pagini WEB. Eu a? spune, un fel de Google Cache, doar c? nu ?terge niciodat? paginile salvate ?i, cel mai important, po?i salva copia paginii chiar ?i atunci când logat pe acel site. Plus, adresa URL e mai scurt? Deci: este salvat? doar sursa HTML, f?r? imagini ?i fi?iere .css sau .js — astfel, dac? administra?ia site-ului salvat, modific?/?terge fi?ierele de pe server, pot ap?rea unele probleme la vizualizare. Îns?, r?mâne ce-i mai important — informa?ia.Aten?ie! Când salva?i o pagin? de pe un site unde sunte?i logat, ma mult ca sigur c? în sursa paginii sunt date confiden?iale. Folosi?i, de exemplu Firebug, pentru a elimina datele confiden?iale înainte de a salva.ps. Idea de a scrie despre Peeep.us a fost citirea acestui comentariu.De exemplu: copia original? a acestui post. Edited October 24, 2012 by B7ackAnge7z 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B7ackAnge7z Posted September 27, 2012 Author Report Share Posted September 27, 2012 Nu stiu daca e posibil dar eu as fi facut un print la pagina in loc sa iau sursa ei.Într-o oarecare m?sur? ai dreptate. La urma urmei depinde care-i scopul final. De exemplu, dac? dore?ti s? demonstrezi o vulnerabilitate într-o pagin? WEB, cred c? Peeep.us e mult mai interesant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...