PassaMan Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 Poate unii dintre voi va ganditi ce plm e cu threadul asta pe un forum de securitate. Pai... hai sa va spun, nu trebuie doar sa iti securizezi calculatorul, trebuie sa iti securizezi si corpul. Mancand alimente santoase si band sucuri/ceaiuri,s.a.m.d, nu mai risti sa faci vreo boala.Stiu ca majoritatea dintre voi beti mult Coca Cola si alte sucuri de rahat, nu-s bune, nici unul nu-i bun, singurele bauturi sanatoase sunt : ceaiul si apa, si cred ca mai sunt cateva dar nu le cunosc eu.Ma rog... eu am fost baut 4 ani cola zi de zi, nu era zi in care sa nu beau macar un litru de coca cola, iar de curand am avut niste probleme cu stomacul, de aceea va spun si voua, ca in pana mea, stau de atatia ani pe forum aici si mi-ar parea rau sa va aud peste cativa ani, cu astfel de probleme.Stomacul este foarte important, daca ti-l futi acum risti sa mananci doar la perfuzie, asa ca aveti grija ce mancati si cum mancati.Daca cineva mai are ceva de spus in legatura cu alimentatia, il rog sa scrie in acest thread. Multumesc.
Guest Kovalski Posted October 12, 2012 Report Posted October 12, 2012 https://rstcenter.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst#post395982citeste inainte sa postezi.