Th3Dreamer Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Salut ! Cumpar servere SMTP fresh , si RDP-uri pentru camapanie de e-mail marketing. Cer, dar si ofer seriozitate maxima ! PM ! Plata doar paypal. Quote
0day Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Te serveam eu , dar nu am paypal , daca rezolvi cu liberty reserve sau transfer bancar iban rezolvam.ASTEPT PM Quote
peleme Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Plata doar paypal... asta e binbash ala de arde pe forum de cateva luni lumea. Asa-mi miroase Quote
seopower Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 vnc random ips - daca ai nevoie - tot pentru listare . Quote
tradegameover Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Bai fratilor vorba lui peleme sigur e binbash de Vineri de cand imi tot zice ca mi-a facut plata la posta si bani la mine tot nu au mai ajuns ! si nici el macar nu stie prin ce ia pus ba pe online ba prin mandat postal .. azi am fost la posta iara si mi-au zis ca nu e nimic pe numele meu si nu are cum sa intarzie atat timp bani ! I-am zis sa scaneze Foaie care mi-a pus bani si a zis ca o scaneaza cred ca la anu ! Asa ca prietenas bucurate de smtp`uri si rdp`uri si mailurile de romania spalate cu ele pe cap !NU RECOMAND SA FACETI CEVA CU EL VA PLIMBA PE LA POSTA SAU WU MONEY ! Quote