MDGFULL Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Salutare! Desi stau pe forum de prin 2011,nu am deschis un thread pentru ca mi-am gasit rapsuns la intrebari folosind functia "search". Acum insa,am nevoie de o parere... Am luat Artisteer de pe un torrent si am facut 2-3 tentative de template-uri. Una din ele mi-a placut al dracului de mult si am pus-o pe blogul personal. Am prins drag de program si am tot "facut" template-uri fie pentru WP fie HTML. Unuia din colegii de facultate i-a placut unul din ele. Atunci mi-a venit o idee! Pot pune pe blogul personal o categorie TEMPLATE unde vizitatorii sa le poata downloada? Adica,practic pot. Dar exista vreo problema de tip legislativ sau...gen? Quote
scorpio2k2 Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 sunt facute de tine, nu are nimeni ce sa-ti zica. Quote
MDGFULL Posted October 13, 2012 Author Report Posted October 13, 2012 Mercy pentru parere! La asta m-am gandit si eu... Dar am vrut sa cer pareri... Nu as vrea sa ma lovesc mai tarziu de vreo problema Quote
scorpio2k2 Posted October 13, 2012 Report Posted October 13, 2012 Daca tot folosesti Artisteer crackuit vezi ca are optiunea de a scoate din footer-ul temei ca e facuta cu Artisteer.m-am exprimat ca o cizma dar intelegi tu Quote
MDGFULL Posted October 13, 2012 Author Report Posted October 13, 2012 Daca tot folosesti Artisteer crackuit vezi ca are optiunea de a scoate din footer-ul temei ca e facuta cu Artisteer.m-am exprimat ca o cizma dar intelegi tuMercy! Am dat de ea pe acolo Quote