Rovine Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Salut sunt mark, si va dati seama ca acesta e un pseudonim dar asta nu prea conteaza, cam toti scriem sub pseudonim...este primul meu post aici, si , sincer, imidoresc sa invat cat mai multe.constat cu parere de rau, ca pe chat lumea e rea, acida si plina de ignoranta, dar na... astia suntem noi romanii, ne credem destepti pe noi insine, si prosti pe toti cei care ne inconjoara.sper ca lumea sa nu mai fiti rai, in fond suntem aici pentru a schimba cunostinte, iar sarcasmul nu cred ca ar trebui sa isi aiba ocul...numai bine la toti Quote
Rovine Posted October 19, 2012 Author Report Posted October 19, 2012 sper ca lumea sa nu mai fie rea * 9 na ca m-am corectat), graba te face sa iti mai amesteci gandurile... Quote
oeil Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 ai gresit aici e aroganta, nu ignoranta ... e o diferenta. e oameni destepti p'aici Quote
Rovine Posted October 19, 2012 Author Report Posted October 19, 2012 e o legatura stransa intre cele doua cuvinte, si totusi o mare diferenta... ignoranta ,de cele mai multe ori , e pentru toata viata ( rar , anumite evenimente din viata te fac sa iti dai seama cat e de aiurea sa fi ignorant), pe cand aroganta e o chestiune de moment, iar ceea ce am constatat eu la cei mai multi este exact ceea ce am descris " IGNORANTA" . cele mai de pret lucruri pe care le poate avea un om sunt bunul simt si respectul de sine. cant iti lipsesc ( nu tie pt ca un e vorna de tine, ma refer la modul general) aproape ca nu mai e nimic de facut sau de spus, aceste 2 "aptitudini" se dobandesc in primii 15-16 ani de viata. cine a pierdut trenul ... NO COMENT. dar sa revin la prezentarea mea: am 30+(mult) varsta si chiar aveam de gand sa culeg informatii multe din comunitatea aceasta pentru ca am constatat ca are mare potential, insa acesta trebuie administrat cu mare cumpatare . sper ca cei care sunt pusi in staf sa dea dovada de calitati nu doar de impresia existentei unor calitati chiar ma bucur ca sunt alaturi de membrii RST, si sper sa culeg cat mai multe informatii bafta la toti... Quote
oeil Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Aroganta e rezultatul interactiunii cu publicul ... care publicul stii si tu cum e + e o chestie voluntara:)) ignoranta e involuntara... gandeste-te la ea ca la o incapacitate Quote