Danny Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ati mers la vot ? Ce-ati votat? Eu unu sunt PRO-Basescu .. deci .. NU ! Quote
cein Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Eh eu la 13 ani nu pot sa votez dar m-au lasati ai mei sa votez in locu lor.NU NU NU.PRO BASESCU.Geoana si cu gasca lui ! Sunt de rasul neamuli ! Quote
Ras Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 ai mei au votat cu NU... nu am inca 18 ani. [din cate am auzit de la tata]cum zice cein... pro basescu Quote
vladiii Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ce a facut Basescu in 2 ani si jumatate :A vorbit deschis despre "baietii destepti" si grupurile de interese nelegitime din energie ( click );A spart legea tacerii: 1,5 milioane de dosare ale securitatii au fost predate la CNSAS;Nu a negociat cu oligarhia politico-economica creata in 17 ani de tranzitie;A condamnat crimele comunismului;A aparat independenta justitiei;A cerut ca fondurile europene sa ajunga la agricultori si micii intreprinzatori, nu la clientela politica;A inceput batalia cu clientela politico-economica din sectorul energetic;A cerut introducerea votului uninominal ca solutie pentru insanatosirea clasei politice.NU demiterii lui Basescu ! Quote
Danny Posted May 19, 2007 Author Report Posted May 19, 2007 Cred ca Basescu va castiga ... Cei care nu aveti 18 ani .. si nu puteti vota, o puteti face on-line ! www.referendumvirtual.info Quote
Ras Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 pacat ca nu influenteaza cu nimic voturile noastre virtuale... Quote
jucatoru Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 .. familia mea, NU la referendum(Cred ca asta au votat toti care au ceva in cap) (nu burete) Quote
kw3rln Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 si io tot NU am votat .. nu ma intereseaza politica da noah Quote