amu Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Va salut.Am de facut un magazin online cu piese auto , cu urmatoarele cerinte : - sa pot cauta in site piese in functie de marca autoturismului , modelul , motorizarea si tipul caroseriei.- plata sa fie de 2 tipuri : la sediul firmei sau ramburs prin curier. Am inteles ca exista o baza de date TecDoc care folosita impreuna cu Magento se poate realiza un site de genul.Cei care au mai facut asa ceva sau au idei ii rog sa posteze aici , poate impreuna ii dam de cap Multumesc.
daNNy.bv Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 prietene, de regulament ai auzit?ce-i aici Catedrala? ce ne-ar determina sa-ti facem site daca tu ai un singur post, si ala fiind o CERERE.ia vezi ca branza costa!
amu Posted November 3, 2012 Author Report Posted November 3, 2012 prietene, de regulament ai auzit?ce-i aici Catedrala? ce ne-ar determina sa-ti facem site daca tu ai un singur post, si ala fiind o CERERE.ia vezi ca branza costa!Dany vezi ca nu suntem prieteni asa ca schimba modul de adresare. Nu am cerut nimanui sa imi faca site ,am cerut un SFAT , o PARERE.Stiu prea bine ca "Branza" costa dar din moment ce suntem pe un forum ma gandeam ca ne ajutam intre noi ... Ce ai vrea sa fac ? Sa postez 6 luni pe forum si dupaia sa fac cererea asta ?
asparcilius Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 Eu am baza de date tec doc, dar integrata in joomla nu magento, se poate si in magento. Iar la metodele de plata sunt sigur ca sunt module destule pentru joomla si magento pentru plata la sediul firmei sau curierat.
slackyone Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 am magazin gata facut pe platforma tecdoc. vezi pe privat referinte.
gogolani Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 am magazin gata facut pe platforma tecdoc. vezi pe privat referinte.ia PM me sa vad si eu
ppdcas Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 (edited) Iti pot crea eu un magazin online, cu toate cerintele tale, la un pret modest. Contacteaza-ma prin mesaj privat daca esti interesat. Edited January 5, 2013 by ppdcas
phynx Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Ia un pachet de hosting de la mxhost de exemplu. Apoi cu addonul Softaculous pe care t-il dau la dispozitie ai mai multe variante de a realiza un site cu 2 clickuri pentru ce iti trebuie tie.
slackyone Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Ia un pachet de hosting de la mxhost de exemplu. Apoi cu addonul Softaculous pe care t-il dau la dispozitie ai mai multe variante de a realiza un site cu 2 clickuri pentru ce iti trebuie tie.dar nu cu baza de date tecdoc, nu mai prosti oamenii te rog.
UnderKode Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Ce a ajuns RST? Site de vandut piese auto?
Xiq Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Ce a ajuns RST? Site de vandut piese auto? Fara remuscari iti spun ca esti romanul model, tu si cei ca tine sunt motivul pentru care RST a fost tras in jos, MULT!Daca nu aveti nimic de spus, taceti din gura! Nu esti in stare sa ajuti intr-un thread, X si treceti la altul!Lipsa de respect se vede!Multi talentati au plecat de aici sau s-au privat de la a posta chestii utile doar din simplul fapt ca un putzoi care habar nu are ce e un ssh face caterinca ieftina!=======================================On topic:O sa fie destul de greu sa pui mana pe db`ul de tecdoc fara o suma de bani, am intalnit cazuri in care pretul unui magazin stabil ajungea si la 900 - 1000 eur.
slackyone Posted October 14, 2013 Report Posted October 14, 2013 magazin online de piese auto cu tecdoc 2013q4