1000DotS Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 (edited) Salutare!Sunt incepator in C#, si am nevoie de putin ajutor...Dupa cum spune si titlul, vreau sa gasesc textbox-ul la username intr-un browser facut in Visual Studio 2010...Deci am o forma, din care accesez alta forma, care este un browser. Eu vreau sa gasesc textbox-ul apartinand username-ului, astfel incat, cand ma conectez la un anumit site, sa imi autocompleteze textbox-ul username cu date care sunt stocate intr-o baza de date.De exemplu: in baza de date am 3 coloane: Nume site -> RST URL -> rstcenter.com/forum Username-> 1000DotSCand intru pe rstcenter.com/forum, presupunand ca nu sunt logat, campul de la username sa se autocompleteze cu Username din baza de date.Dar deocamdata, daca ma puteti ajuta cu o functie care sa gaseasca acel textbox, ca sa il pot completa.Multumesc! Edited November 12, 2012 by 1000DotS Quote
io.kent Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 maresteti capacitatea mintala, si incearca cu ruby! Quote
1000DotS Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 maresteti capacitatea mintala, si incearca cu ruby!Dupa cum am spus, sunt incepator...nu stiu multe functii Quote
symboss Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 (edited) del Edited August 14, 2020 by symboss Quote
1000DotS Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 (edited) Ei si tu,Ruby...Zii sa invete ASM deja,e mai hardcore @1000DotS,vrei sa-ti faci propriul browser?Nu...e doar un proiect random...pentru a invata mai mult c#...Explici putin ce e ASM si Ruby?Sa stiu ce sa invat... Edited November 12, 2012 by 1000DotS Quote
io.kent Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 (edited) Learn to Program, by Chris Pineciteste aici! si cauta tutoriale!edit. dupa aia aici ai detalii.http://www.rootr.net/rubyfaq-8.html Edited November 12, 2012 by io.kent Quote
TheTime Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 Pasii de facut:1. In browser, verifici manual id-ul acelui textbox. View source, te descurci.2. Aflii cum poti accesa sursa unei pagini in C#. Cauti tutoriale si exemple, te asigur ca gasesti. Vei obtine sursa sub forma unui string. De aici te priveste cum parsezi acel string ca sa gasesti id-ul textboxului.3. Afla cum poti trimite ce vrei tu sa completezi prin post. Quote
DrGrim Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 webBrowser1.Document.GetElementById("navbar_username").SetAttribute("value","1000DotS "); //sauwebBrowser1.Document.GetElementById("navbar_username").InnerText = ("1000DotS ");eu zic sa incerci a doua varianta sa vezi cum se manifesta Quote
1000DotS Posted November 12, 2012 Author Report Posted November 12, 2012 webBrowser1.Document.GetElementById("navbar_username").SetAttribute("value","1000DotS "); //sauwebBrowser1.Document.GetElementById("navbar_username").InnerText = ("1000DotS ");eu zic sa incerci a doua varianta sa vezi cum se manifestaMultumesc mult, am reusit cu a doua metoda...Inainte, am incercat cu prima metoda, si nu am reusit...de asta am cerut ajutor Edit: stiu acum de ce nu imi mergea...eu puneam functia in butonul de navigare..acum am facut un alt buton, am pus functia in el...si merge Quote