poq Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Am nevoie de cineva sa imi faca plata pentru domeniu la Google, platesc inapoi.Plata se face prin card, mie nu imi accepta, este in RON si banuiesc ca trebuie in USD.Oricum, care este dispus sa ma ajute va rog. Quote
ForTestingPurposes Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Vrei sa cumpari un domeniu? nu am inteles... Quote
johnny_thatway Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Fii te rog mai explicit in ceea ce vrei sa cumperi! I-ar pentru chestia ca , cardul tau este in RON si trebuie platit in USD nu cred ca e un inconvenient ! Quote
poq Posted November 13, 2012 Author Report Posted November 13, 2012 Nu imi accepta plata, ori insufficient funds ori no reason provided. Quote
SuKySK Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 Da, Are dreptate omu ... am incercat si eu sa iau un tiket playn cu cardu meu si nu am reusit .. nu accepta orice tip de card romanesc astia de pe net .. Quote
Dr.Milf Posted November 13, 2012 Report Posted November 13, 2012 (edited) Nu cumva cand ai incercat sa faci plata catre Google nu ti-a cerut codul CVV2? Daca este asa, nici nu o sa poti sa faci vreo plata pana nu suni/mergi la banca si soliciti activarea serviciului de plata fara cod. Eu am patit la fel cand am platit catre adwords. La BTRL s-a rezolvat telefonic. Edited November 13, 2012 by Dr.Milf Quote
johnny_thatway Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 Nu cumva cand ai incercat sa faci plata catre Google nu ti-a cerut codul CVV2? Daca este asa, nici nu o sa poti sa faci vreo plata pana nu suni/mergi la banca si soliciti activarea serviciului de plata fara cod. Eu am patit la fel cand am platit catre adwords. La BTRL s-a rezolvat telefonic.Si eu am patit la fel ca pir0manu si cu un telefon la banca am rezolvat totul.Suna la banca si o sa iti activeze serviciul si nu o sa mai intampini probleme.Success! Quote