!_30 Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Daca aveti chef , votati si voi a doua fata Liana Dragu ( bineinteles dupa ce vizionati filmul ) . E colega cu mine , cititi voi acolo.http://www.acasatv.ro/voting.php Implicati-va si voi cu un click , nu aveti nimic de pierdut . In cazul in care va place fata si aveti cateva secunde libere , puteti da link-ul mai departe.Mass-uri la greu , reclama , etc . Desigur cine vrea . Nu imi vine sa cred ca am spus asta Daca castiga , aveti fiecare cate o lada de bere de la mine :twisted: P.S. : Daca are careva vreo idee , cum sa o "depaseasca" ca voturi ( nefraudulos ) , pe cealalta in cel mai putin timp posibil , il rog sa ne zica . :wink: Quote
Zeus Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 ...joaca mai bine cealalta...deocamdata leam votat pa amandoua...sa fiu fair...dar ptr. ca suntem colegi de forum o sa ii mai acord ceva voturi la colega ta ... ii vot/Ip deci nu ar trebui sa fie o pb. ptr. tine... sa urce in clasament......p.s mai exista postul de televiziune acasa??? Quote
!_30 Posted May 25, 2007 Author Report Posted May 25, 2007 Hmm.. sincer eu nu ma uit la TV .Vreau doar sa ajut fata sa creasca in clasament , iar daca este posibil sa castige . Ce sa zic , sincer sa fiu mi se pare mai "degajata" , Liana , cealalta e prea cu nasul pe sus .. Quote
MostWanteD Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 prima joaca mai bine ... dar am votat`o pe care ai zis ... Quote
!_30 Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Cine vrea sa ma ajute cu o carca de voturi ( la superlativ ) , dar nu intr-un mod fraudulos ( sa aiba ceva de genu ip dinamic , ceva ) , sa-mi dea un mesaj privat , sau sa zica aici...Cine stie , poate o intrece Quote
vladiii Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 am votat-o de 2 ori, o sa o mai fac cand mi se reseteaza conexiunea Quote
!_30 Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Eu speram cei cu IP dinamic sa o voteze de multe , multe ori .. dar bine ... fiecare cum vrea Macar sa o egalam pe tipa cealalta.. :twisted: Quote
jucatoru Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 eu am votat de 4 ori am schimbat ipu cu un proxy ca nu am ip dinamic. Cum nu am ce face, stau sa dau voturi bafta si sper sa castige Quote
cein Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Votez de fiecare daata cand ma bag pe calculator ca am dinamic. Quote
novace Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Daca castiga , aveti fiecare cate o lada de bere de la mine :twisted:sa nu ma uiti Quote