Jump to content
!_30

Votati si voi

Recommended Posts

Posted

Daca aveti chef , votati si voi a doua fata Liana Dragu ( bineinteles dupa ce vizionati filmul ) . E colega cu mine , cititi voi acolo.

http://www.acasatv.ro/voting.php

Implicati-va si voi cu un click , nu aveti nimic de pierdut . In cazul in care va place fata si aveti cateva secunde libere , puteti da link-ul mai departe.

Mass-uri la greu , reclama , etc . Desigur cine vrea . Nu imi vine sa cred ca am spus asta

Daca castiga , aveti fiecare cate o lada de bere de la mine :twisted:

P.S. : Daca are careva vreo idee , cum sa o "depaseasca" ca voturi ( nefraudulos ) , pe cealalta in cel mai putin timp posibil , il rog sa ne zica . :wink:

Posted

...joaca mai bine cealalta...deocamdata leam votat pa amandoua...sa fiu fair...dar ptr. ca suntem colegi de forum o sa ii mai acord ceva voturi la colega ta :D ... ii vot/Ip deci nu ar trebui sa fie o pb. ptr. tine... sa urce in clasament...:)...

p.s mai exista postul de televiziune acasa??? :D

Posted

Hmm.. sincer eu nu ma uit la TV .

Vreau doar sa ajut fata sa creasca in clasament , iar daca este posibil sa castige . Ce sa zic , sincer sa fiu mi se pare mai "degajata" , Liana , cealalta e prea cu nasul pe sus .. :D

Posted

Cine vrea sa ma ajute cu o carca de voturi ( la superlativ ) , dar nu intr-un mod fraudulos ( sa aiba ceva de genu ip dinamic , ceva ) , sa-mi dea un mesaj privat , sau sa zica aici...

Cine stie , poate o intrece :lol:

Posted

Eu speram cei cu IP dinamic sa o voteze de multe , multe ori .. dar bine ... fiecare cum vrea :lol:

Macar sa o egalam pe tipa cealalta.. :twisted: