Iceman. Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Ma numesc Andrew(Iceman.), am venit aici sa ,ca sa vad aici sa , sa invat aici sa , cat mai multe despre hacking:)) Quote
Praetorian503 Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Bine sa ai venit hacking aici sa. Quote
FarSe Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Iceman nu era ala de o spart geamurile la Nasa?(adevaratu Iceman, nu asta)Mno,salut,nu o sa ne mai intalnim pe forum,presimt asta. Quote
Jinzo77 Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 bine ai venit. nu ii lluati peste picior. asa am fost luat si eu peste picior si inca sunt luat atunci cand pun o Intrebare prost formulta , toti vor sa fie hackeri multi nu inteleg sensul cuvantului sau ce cunostinte trebuie sa ai pentru a ajunge acolo si se multumesc cu un program de flood,scan etc la care le trebuie un fel de tutorial for dummers sa poata sa il puna in aplictie ,stiu ca majoritatea de aici au cunostinte de informatica ,dar pentru persoane care nu prea au aceste cunostinte sa poti da un flood.... sa scanezi si sa prinzi un root ... e acelas sentiment pe care voi il aveti cand ati realizat un anume program ... Quote