whoknows Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Hostez torrent trackere, private, publice .Config:8x Intel® Xeon® CPU L542032 GB RAM DDR3Conexiune 40Gbps in backbone, garantat 2 Gbps.Panou: cPanel 11 AcceleratedPentru detalii, PM. Quote
gotr00t Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 Aham. Nu recomand. Primit teapa cu 10 euro paypal. Quote
whoknows Posted January 1, 2013 Author Report Posted January 1, 2013 Aham. Nu recomand. Primit teapa cu 10 euro paypal.De la mine ? Nu cred. N-am dat teapa la nimeni niciodata, dovada fiind faptul ca tot ceea ce am avut am impartit cu voi gratis (surse de trackere, scripturi, shitz). Sunt primul care a nullat GameCP si care l-a pus FREE pe internet pentru voi toti. Si acum sunt persoane care imi doneaza doar pentru simplu fapt ca au apreciat ce am facut pentru ei cu gamecp-ul, crezi ca as sta in 10 euro ai tai ?. Quote
whoknows Posted January 2, 2013 Author Report Posted January 2, 2013 Multumesc pentru recomandare ! Quote
gotr00t Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Da, te recomanda un user cu 3 posturi, dintre care unul aici, unul la cereri si un mesaj aiurea pe forum. Tre sa fie pe bune, right?Intr-un mesaj primit de la el imi zicea pe un ton sarcastic: (Greselile gramaticale sunt ale lui)Did I something wrong? Sue me! Quote
whoknows Posted January 2, 2013 Author Report Posted January 2, 2013 nu pe bune, care-i problema ta, iti fac concurenta si nu stiu eu ? Quote
whoknows Posted January 2, 2013 Author Report Posted January 2, 2013 n-are e un trambitar amarat. Quote
StoNe- Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Nu am legatura cu asta, dar il cunosc din trecere pe 'whoknows' si, stiu ca este un om serios care nu da tepe. Quote