Jump to content
zbeng

ROMANIA

Recommended Posts

Posted

Vorbeam mai demult cu un om umblat prin lume, si imi zicea diverse lucruri, din care doua m-au facut sa ma gandesc : 1) Nemtii spun ca nici in Germania nu vad masinile de pe strazile Romaniei ; 2) Grecu`, daca are 100.000$ isi ia o masina de 10.000$ pentru ca se gandeste si la intretinerea ei; pe cand in Romania, daca ai 100.000$, mai faci un imprumut de inca 20.000$ la banca sa-ti iei masina mult-visata.

Suntem tampiti, sau stim sa ne calculam banii mult mai bine ca altii ?

Posted

Man sunt romani care stiu sa si calculeza banii si romani tampiti , si la fel in toata lumea, si nu ie o idee buna deloc sa ti iei o masina de toti bani pt k la faza asta grecu s a gandit bine pt k la o masina de 120 000 de euro iti vine o asigurare de nu sti cu te cheama si iesi cu ea numai sambata dai o tura prin oras si gata ca bea cum beau io bere...

Guest flama
Posted

poate is mai pesimist dar parerea mea e ca suntem sclavii europenilor shi nu numai.

Posted

Ai dreptate.. gunoiu europei! Nu vezi ca italienii vor sa aduc gunoiu in Romania ? Sa-si arunce gunoiu la noi ? Dar foarte multi au uitat faptul ca noi, romanii, sunt cu mult mai destepti decat multe natiuni de pe globul asta... avem o gramada de-a ingineri in tara .. si in afara (nasa, windows,etc) si o gramada de-a hackeri ... si multe altele.. Suntem cum suntem din cauza politicii...politicienii care nu stiu sa guverneze, stiu doar sa fure. Acest lucru se va schimba, veti vedea. Hai Basescu ! :)