Password007 Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Salut am un nokia 5200 si astazi am observat ca nu mai gasesc calculatorul la aplicatiile telefonului si mai face si figuri.Cred ca este de la soft si as dori sa-l resoftez ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi ce si cum sa fac.Multumesc frumos o seara buna. Quote
daNNy.bv Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 urmeaza pasii de aiciSoftware update for Nokia Asha, Belle and Symbian - Nokiasau pe scurt : iei nokia software updater, conectezi cablul [ scaote din el SIM si memory card ca altfel se da wipe] si dai Update device.Sa ai in vedere ca in timpul procesului sa ai bateria relativ plina la telefon, ca daca "moare" in timpul flashuirii, te cam caci pe el daca nu esti meserias.Have fun.Am procedat la fel cu 5800le meu Quote
colt.1911 Posted January 7, 2013 Report Posted January 7, 2013 e scurt : iei nokia software updater, conectezi cablul [ scaote din el SIM si memory card ca altfel se da wipe] si dai Update device.Am procedat la fel cu 5800le meufara sim nu pleaca resoftarea,care,de altfel n-are treaba cu datele din sim,ci doar cele din telefon Quote