Cyber. Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Salutare astazi va voi prezenta blogul meu si anume Just IrinelEste legat de mai multe lucruri si aveti mai multe categorii. Va astept Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweby Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Este legat de mai multe lucruri si aveti mai multe categorii. Va asteptOFF: Asta-i cea mai detaliata prezentare ever .ON: Pune si tu radioul ala undeva mai la indemana daca tot l-ai pus si scoate-l de pe autoplay. Pe chrome plugin-ul ala de la realitatea nu se vede bine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B7ackAnge7z Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Sper c? nu te superi, dar niciodat? nu am în?eles de ce pun unii un player s? „huruie” atunci când intru pe site-ul lor? Oare nimeni nu se gânde?te c? eu (ca ?i oricare alt vizitator) prefer alt stil de muzic?, am boxele la maxim ?i ascult piesa mea preferat?, vorbesc cu cineva pe Skype, sau pur ?i simplu nu vreau s? fiu deranjat de nici un zgomot.?i de cele mai multe ori îmi ia mai pu?in timp s? închid fila cu acel site decât s? caut de unde se opre?te acel player. Desigur, mai sunt cazuri când cautând pe Google ceva, deschid o mul?ime de file, iar când începe unul din acele site-uri s? „cânte” îmi plesne?te inima de bucurie ne?tiind care e cel mai „cool” dintre ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber. Posted January 6, 2013 Author Report Share Posted January 6, 2013 Radioul eliminat tema a fost schimbat? cu una mai simpl?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...