xcata Posted January 7, 2013 Report Posted January 7, 2013 (edited) Salut,Vand un blog wordpress cu domeniu .net ce are:PAGE RANK 2Whois Privacy pana pe 22.03.2013 - inregistrat la name.comHosting pt 1 an cu20 GB spatiu 200 GB latime de banda Subdomenii nelimitateConturi de email nelimitatePanou de control in limba romana4 managere de fisiere onlinePHP 5.2/5.3/5.4etc. Nu mai am timp sa ma ocup de el, am pierdut multe articole deorece am folosit un hosting gratuit care mi-a suspendat contul, nu aveam backup... daca incepeti "in forta" cu articole de calitate veti face progrese semnificative. De asemenea, acest blog este excelent pentru incepatori sau pt persoane care doresc sa-si promoveze proiectele.Pentru cei interesati doar de hosting: costa doar $1.99/luna si activarea se face instant!BonusWriting TIPSGoogle AdWords & Yahoo! PPC TipsReal solutions of online money makingAdSense Tips (collection of AdSense tips and how to articles)Astept oferte-n PM. Edited January 13, 2013 by xcata Quote
xcata Posted January 13, 2013 Author Report Posted January 13, 2013 (edited) Oferta este inca valabila. Edited January 13, 2013 by xcata Quote