skedo Posted January 14, 2013 Report Posted January 14, 2013 (edited) Fa rost de un scanner de retea care sa vada si sa identifice imprimantele de retea (nmap.org) gaseste o imprimanta activa la share, fa in photoshop sau altceva care sa fie fata-verso bancnote, da-i imprimantei vecinului din retea comanda sa le tipareasca(descarca softul daca este nevoie) si pe urma dute la usa lui zi ca esti agent sub acoperire si stii ca tipareste bani falsi dupa care savurati gluma si beti un pahar de vin" :) Edited January 14, 2013 by skedo Quote
robyyxx Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 )) AM reusit sa fac foarte buna faza, s-au auzit urlete de bucuire prin perete, apoi am sunat la ei si i-am intrebat daca s-a intamplat ceva de urla asa, Apoi mi-a zis ca la binecuvantat dumnezeu=)). Quote
The Omicron Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Am incercat...ghinionul meu -> Printer black/white Quote
andreeas123 Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Da asa am facut eu la un magazin si i-a luat.... Quote