Jump to content
webdesign

[Vand]acces la baza de date a unui important producator de dispozitive cu touchscreen

Recommended Posts

Posted

Dupa cum spune si tilul oferta contine ce se vede si in poza +

- acces la db shop online

- acces la db site

- info users, email si pass md5

Nu pot da numele producatorului decat dupa finalizarea tranzactiei.

Se vede din poza volumul

Am video pregatit pentru verificare de catre admin.

Astept oferte de pret (nu cer mult).

10f44s8.jpg

Posted
Dupa finalizarea tranzactiei LOL! Pai eu ce cumpar? Merg pe incredere?

nu pot da numele producatorului, domeniul sau link-ul vulnerabil este logic!

ce vand eu o baza de date de 70000 utilizatori din domeniul e-comertului dispozitivelor electronice cu touch screen, companie ce este prezenta activ si pe piata din Romania (2 din 10 romani au sau au avut un produs de la ei) si accesul la baza de date ce contine eshop-ul producatorului.

Posted
nu pot da numele producatorului, domeniul sau link-ul vulnerabil este logic!

ce vand eu o baza de date de 70000 utilizatori din domeniul e-comertului dispozitivelor electronice cu touch screen, companie ce este prezenta activ si pe piata din Romania (2 din 10 romani au sau au avut un produs de la ei) si accesul la baza de date ce contine eshop-ul producatorului.

Daca nu poti succes la vanzari =))))))

Posted
Deci practic tu nu ne poti demonstra ca ce ai tu este autentic, si nu e vreo baza de date de metin.

Asta e ceva gen: Iti vand ceva, nu conteaza ce, dupa ce platesti, iti zic ce ti-am vandut.

1. daca chiar doriti sa cumparati si vreti sa fiti siguri ca nu este o tapa rugati un admin sa ma verifice sa ii arat dovada si el va va confirma.

2. daca nu risti putin in viata nu ai cum sa castigi trebuie doar sa stii unde, daca nu o sa am succes la vanzari o sa raportez accesul la server companiei ca sa remedieze vulnerabilitatea si am sa vand baza de date simpla pe urma cu testde logare pe shop, dar este pacat sa pierzi accesul...

Posted
1. daca chiar doriti sa cumparati si vreti sa fiti siguri ca nu este o tapa rugati un admin sa ma verifice sa ii arat dovada si el va va confirma.

2. daca nu risti putin in viata nu ai cum sa castigi trebuie doar sa stii unde, daca nu o sa am succes la vanzari o sa raportez accesul la server companiei ca sa remedieze vulnerabilitatea si am sa vand baza de date simpla pe urma cu testde logare pe shop, dar este pacat sa pierzi accesul...

ce vulnerabilitate bah ca ai dat cu haviju' in el la plezneala...