Jump to content
Andrei

SecuritySources.info - o biblioteca de linkuri utile INFOSEC

Recommended Posts

Posted (edited)

Am vazut ca foarte multe persoane sunt interesante de resursele noastre ce le folosim pentru documentare si m-am gandit sa fac o aplicatie simpla care sa ne ajute sa adunam toate site-urile ce le folosim noi.

Avantajul e evident :

- voi puteti sa contribuiti la dezvoltarea "listei" care e repartizata pe nise (categorii)

- cei care intra pe Security Sources ar putea gasi resurse interesante din anumite categorii

Proiectul nu e finalizat, daca va prinde va avea parte de imbunatatiri semnificative de-a lungul timpului. Daca descoperiti ceva bug-uri, lasati-mi un pm si vom incerca sa le rezolvam cat se poate de repede. De asemenea, daca aveti idei, feel free to ping me.

Security Sources | Largest library of INFOSEC resources

Cheers! :-)

Edited by Andrei
  • Upvote 1
Posted (edited)

Antispam > spamhaus.org & projecthoneypot.org

Mai fa o sectiune: "Online Sandbox's"

threatexpert.com/submit.aspx anubis.iseclab.org threattrack.com camas.comodo.com joesecurity.org/index.php/joe-sandbox-web jsunpack.jeek.org wepawet.iseclab.org

Edited by B3st
Posted

Inca o sectiune: "Malware trackers"

map.honeynet.org(real time) vxvault.siri-urz.net malwareblacklist.com malwaredb.malekal.com spyeyetracker.abuse.ch zeustracker.abuse.ch palevotracker.abuse.ch malware.pl malc0de.com/database mwis.ru malwaredomainlist.com minotauranalysis.com/exetweet/

Posted

Mersi!

Am uitat sa mentionez ca daca aveti o lista de link-uri mai mare, imi puteti da un txt cu ele sau cum a facut B3st mai sus si le vom adauga personal pana ce modificam formularul de submit pentru mai multe link-uri. :-)