Andrei Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 (edited) Am vazut ca foarte multe persoane sunt interesante de resursele noastre ce le folosim pentru documentare si m-am gandit sa fac o aplicatie simpla care sa ne ajute sa adunam toate site-urile ce le folosim noi.Avantajul e evident : - voi puteti sa contribuiti la dezvoltarea "listei" care e repartizata pe nise (categorii)- cei care intra pe Security Sources ar putea gasi resurse interesante din anumite categoriiProiectul nu e finalizat, daca va prinde va avea parte de imbunatatiri semnificative de-a lungul timpului. Daca descoperiti ceva bug-uri, lasati-mi un pm si vom incerca sa le rezolvam cat se poate de repede. De asemenea, daca aveti idei, feel free to ping me. Security Sources | Largest library of INFOSEC resourcesCheers! Edited January 25, 2013 by Andrei 1 Quote
B3st Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 (edited) Antispam > spamhaus.org & projecthoneypot.orgMai fa o sectiune: "Online Sandbox's"threatexpert.com/submit.aspx anubis.iseclab.org threattrack.com camas.comodo.com joesecurity.org/index.php/joe-sandbox-web jsunpack.jeek.org wepawet.iseclab.org Edited January 24, 2013 by B3st Quote
B3st Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Inca o sectiune: "Malware trackers"map.honeynet.org(real time) vxvault.siri-urz.net malwareblacklist.com malwaredb.malekal.com spyeyetracker.abuse.ch zeustracker.abuse.ch palevotracker.abuse.ch malware.pl malc0de.com/database mwis.ru malwaredomainlist.com minotauranalysis.com/exetweet/ Quote
Andrei Posted January 24, 2013 Author Report Posted January 24, 2013 Mersi!Am uitat sa mentionez ca daca aveti o lista de link-uri mai mare, imi puteti da un txt cu ele sau cum a facut B3st mai sus si le vom adauga personal pana ce modificam formularul de submit pentru mai multe link-uri. Quote