TheArthist Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 (edited) My Life In Words - www.vladyblogg.tk Care credeti ca este mai bun ? si ar avea mai mult succes?Niste sugesti ceva?..O propunere de schimbare a temei?Orice e bine venit chiar si criticile Edited January 27, 2013 by TheArthist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raoul Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Ia-ti un domeniu .com (7-8$ primu' an), ia-ti o gazduire la 1 euro pe luna, instaleaza un Wordpress si mai vedem.sauIa-ti un domeniu .com (7-8$ primu' an) si ataseaza-l la blogger/blogspot, daca nu ai bani de gazduire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheArthist Posted January 28, 2013 Author Report Share Posted January 28, 2013 intelege ca nu e vorba de bani aici..vroiam o parere in legatura cu cele 2 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Domeniu tk..pff..prefer un subdomeniu wordpress sau blogspot decat tk.On:evident primul e mai bun,blog cu doi de "g" la urma suna urat.Ca design tot primul.Recomandare,ia-ti un domeniu .com,altfel n-ai nici o sansa.Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Primul are o tema chiar placuta, dar e greu sa iti faci un blog de success. Mai exista cateva zeci de mii cu aceeasi tema, mai vechi ca al tau, cu mai mult continut. Mai exista cateva milioane/miliarde de bloguri personale si cititorii sunt din ce in ce mai putin din moment ce isi petrec mai tot timpul pe 9gag sau fb.Ce vreau sa spun e ca un blog personal are sanse mici de reusita. Un blog pe o tema arzatoare... asta e o alta discutie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytbb Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 abordeaza doar o nisa ......nu scrie despre mai multe subiecte care nu au legatura intre ele....parerea mea...si poate atuncii vei avea succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiulucian Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 "Photos maked by me." Sublim.N-ai nimic pe ele decat doua teme aruncate acolo default. La ce te astepti din partea noastra?Nu inteleg de ce ai o parere asa proasta referitor la serviciile WordPress.com si Blogger, sunt servicii vechi pe care stii sigur ca te poti baza sa-ti creezi un blog oricand. Plus ca WordPress iti face reclama la fiecare articol postat pentru ca apare pe site-ul principal.Cred ca nu ai inteles ce am zis.M-ai citeste odata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti93 Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Parere despre ce? Ca nu vad nici un post. Pe mine nu ma intereseaza tema / template-ul, poate fi si o simpla pagina cu un antet de "Content-Type: text/plain", sau o tema cu un font Courier New fara imagini, dar sa aiba posturi de calitate, ceva ce merita citit. Tu ai pus o tema peste un WordPress si deja ceri pareri. Tin sa precizez ca tema este si ea luata de pe net, deci nu stiu ce parere vrei. Ok: Felicitari echipei WordPress si Woothemes (cel care a facut tema).Nu o lua in nume de rau, eu am zis doar parerea mea. Nu vreau sa me cert cu nimeni.Succes cu blogul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...