eu_si_cu_mine Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 1.Mai intai deschidem un nou document(Ctrl+N) cu background alb.Pe el scriem textul dorit cu negru.2.Dam click dreapta pe layer in tabloul pentru layere si alegem Rasterize.3.Apasam Ctrl+E(pentru a suprapune background cu textul.Apoi mergem la Filter>Pixelate>Crystallize.Si la Cell Size punem valoarea 3.4.Mergem la Filter>Stylize>Find Edges.Apoi la Filter>Blur>Gaussian Blur si alegem valoarea 1.0.5.Mergi la Image>Rotate Canvas>90 CW.Apoi la Image>Adjusments>Invert(Ctrl+i).Apoi Filter>Stylize>Wind(la method punem “wind” si la directie “from the right”)6.Image Rotate Canvas>90 CCW(ca sa intoarcem imaginea in pozitie normala)7.Acum vom colora textul.Mergem la Image>Adjustments>Hue/Saturation(Ctrl+U)-vom bifa “Colorize”,daca nu este bifat.Si aplicam setarile din imaginea:Si aici rezultatultutorialul e tradus dupa alt tutorial in engleza si imbunatatit cu imagini Quote
HexString Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 lameun comentariu foarte complex ? te deranjeaza ca ai mai vazut tutorialul undeva? macar nu a dat numai copy paste si poate totusi a modifcat scrisu in fine ... credits (autor ) Quote
cein Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 pe www.etutoriale.ro dar e facut de el adica a moddificat pozele.. Quote
nos Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 lasal...macar sa chinuit sa faca un post prin tutorial nu ca altii sa zica nu-i bun si pac au fkt nu post.....ca novace sa se certe cu el ca nu-i bun Quote
cein Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 exact... macar nu a copiat 100 % a facut si el dupa un toturial si a facut cu textu lui Quote
d3light Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 bine...atunci bravo frumos tutorial...te asteptam si cu altele mai.....facute de tine...din propria inspiratie... Quote
eu_si_cu_mine Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 nu e copiat de acolo :roll: cand vedeti un tutorial voi credeti ca e direct copiat;eu am facut textul dupa un tutorial in engleza si apoi l-am tradus si unde nu era foarte clar am adaugat eu.Si ca sa nu ziceti ca sunt marlan o sa pun si credit omului care a facut tutorialul pe care eu l-am tradus.Ce e lame FrEeBoY?ca pun un tutorial mai usor de realizat si ca e pentru no0bi?ei bine scuza-ma,dar chiar nu stiam ca tu esti expert in PhotoShop si ca pentru tine ar trebui sa pun un tutorial dupa cum sa faci un wallpapers sau sa trec direct la 3D? PS:FrEeBoY,vrei sa ma intreci?uimeste-ma Quote
darkhero Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 si totusi...unde dracu vedeti voi imagini?)))))))))))))))) Quote
AhEaD Posted December 30, 2011 Report Posted December 30, 2011 Noci in prag de revelion nu pot sa stau fara sa dau ban! Va iubesc ) Ban de pe telefon! 1 Quote