Grumpy Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Salut! Numele meu este Emanuel Prietenii imi spun "Ema" sunt nascut in Irlanda,dublin si am varsta de 16 ani.Sunt pasionat de IT si marele vis al meu este sa devin "Hecar".Si m-am gandit sa incep sa umblu pe o comunitate care are destuii membrii care se pricep in asa ceva:) A da, pentru astialaltii,nu joc metin2,cs, sau alte jocuri pentru cocalari(Parerea mea este ca aceste jocuri sunt pentru distrusi) sper sa ne intelegem bine.O seara buna incontinuare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian503 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Salut si bine ai venit Ema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiranom Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 (edited) Bine ai venit.si pentru toti astialaltii ofticatilor ba nu joc ma metin nu joc sa mor eu daca joc nici counter nu joc ca nu e la moda esti nebun si nu sunt nici cocalar ma jur p? tricoul meu h'armani esti bulangiu la cap? Edited January 30, 2013 by kiranom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...