jonny Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Salutare,am cateva probleme care nu ma pricep sa le rezolv:Taranis | Where True Quality Matters … la mijlocul paginii, la THIS SEASONS STYLE SELECTION - la mouse hover apare backgroundul portocaliu cu logoul a) care e linia din css care trebuie modificata pt a schimba culoarea la hover ? logoul din mijloc e pus de mine, inainte era ceva 20x20px, am facut eu logoul respectiv, dar l-am vrut mai mare, si l-am facut 50x50 numai ca nu mi-l mai incadra in mijloc, asa ca m-am jucat eu in css cu valorile, am reusit sa-l "centrez" pe home page, dar pe alte pagini (exemplu -> DOOR LEVER ON ROSE | Taranis) nu mai apare centrat ... ajutor ? c) tot pe pagina principala, sus de tot, exact sub address bar e acea dunga alba dintr-un capat in celalalt al site-ului, la fel, ce linie trebuie modificata pt a schimba culoarea ? Multumesc Quote
FarSe Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 <style>.items:hover .subitem{diplay: block;}.subitem{display: none;}</style><ul class="items"><li><span>Bla</span><div class="subitem"><span>Cra</span></div></li></ul> Quote
B7ackAnge7z Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 a) care e linia din css care trebuie modificata pt a schimba culoarea la hover?În fi?ierul themes/taranis/css/colors/orange.css modific? valorile marcate cu culoarea ro?ie:.camera_commands,.camera_prev,.camera_next,.flex-direction-nav a,.lambda-featured-header-caption,.hover-overlay { background-color: rgb([COLOR="#FF0000"]245,93,45[/COLOR]); background-color: rgba([COLOR="#FF0000"]245,93,45[/COLOR],0.8);} logoul din mijloc [...] nu mai apare centratÎn fi?ierul themes/taranis/style.css caut? .circle-hover{...} ?i înlocuie?te cu:.circle-hover { width:100%; text-align:center; display:block; line-height:120px}.circle-hover img{ display:inline; vertical-align:middle}c) acea dunga alba dintr-un capat in celalalt al site-ului, la fel, ce linie trebuie modificata pt a schimba culoarea ? În fi?ierul themes/taranis/style.css, pentru selectorul #header modific?:border-top: 4px solid rgb([COLOR="#FF0000"]255, 255, 255[/COLOR]);ps. Data viitoare, încearc? s? folose?ti instrumentele browser-ului pentru a rezolva astfel de probleme: click de dreapta pe elementul dorit ?i alege „Inspecta?i elementul”. Quote
jonny Posted February 10, 2013 Author Report Posted February 10, 2013 Salut B7ackAnge7z,Mersi frumos - culoarea la hover am schimbat-o, doar ca logoul, tot nu e centrat bine ... Acum e taman invers - pe DOOR LEVERS ON ROSE | Taranis se vede frumos centrat, iar pe pagina principala, e un pic cam stramb Ca sa nu mai deschid alt thread, daca pot sa-ti mai rapesc inca 5 minute, as mai avea 2 chestii de care m-am lovit in seara asta:1 - Exemplu - VERTO | Taranis - Dropdown meniu-ul de la Interior si Signature collection merge si arata frumos, dar daca intru pe DOOR LEVERS ON ROSE | Taranis dropdownul de la Interior se vede nasol, pe cand cel de la Signature se vede ok - ai idee de ce ? 2 -Tot la VERTO | Taranis , e "Previous" si "Next", le-as putea pune jos, sub "Dimensions" si "Specifications"? Cat despre "Inspectati elementul" - daca e ceva mai complicat de modificat un cod de culoare (asta daca si gasesc unde e), sau chestii micute, cu parere de rau, ma depaseste. Mersi inca o data pt ajutorul acordat Quote