bytbb Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 va puteti da cu parerea daca am sanse sa ajung cat de cat departe cu acest site daca il trec pe domeniu .co sau .comsiteul este acum doar de proba sa verific cum merge tema si hostul freemultumescSite:4TECHArticolele sunt luate 75%dupa site-uri de specialitate din romania si 25% tradus de mine supa site-uri din afara.Cand o sa cumpar domeniul sper sa mai gasesc inca un colaborator si procentajul sa fie invers.Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 e prea aglomerat.. Zici ca e OTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Nu o sa rezisti pe piata cu site de 'stiri IT'. Am investit si eu bani in asa ceva, si nu merita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytbb Posted February 14, 2013 Author Report Share Posted February 14, 2013 Nu o sa rezisti pe piata cu site de 'stiri IT'. Am investit si eu bani in asa ceva, si nu merita. de ce crezi k nu o sa rezist...da-mi niste detali:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 1) Concurenta foarte mare.2) Competitorii de obicei ori au vechime foarte mare in domeniu, ori sunt 'trusturi de presa', ori amandoua.3) Ca sa te impui, trebuie initial volum decent de articole, de preferat noi. 4) SEO5) Next step in trendul asta cu stirile, e redactarea de articole care emit o parere pertinenta vis-à-vis de un subiect; NU c/p-uri din comunicate de presa sau alte site-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bytbb Posted February 14, 2013 Author Report Share Posted February 14, 2013 1) Concurenta foarte mare.2) Competitorii de obicei ori au vechime foarte mare in domeniu, ori sunt 'trusturi de presa', ori amandoua.3) Ca sa te impui, trebuie initial volum decent de articole, de preferat noi. 4) SEO5) Next step in trendul asta cu stirile, e redactarea de articole care emit o parere pertinenta vis-à-vis de un subiect; NU c/p-uri din comunicate de presa sau alte site-uri.Multumesc pentru explicati!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...