danger2u Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 aseara dupa o noapte pierduta am reusit sa fac unbrick la o tableta samsung galaxy p1000 7 programe necesare linux ubuntu3 programewindowssi multa rabdaretableta trebuie deschisa si lipit un fir intre 2 puncte ca si cum am face un punct de legatura valabil si ptr s3 si alte telefoane care sunt brickate si care nu se mai aprindtabu tre sa fie recunoscut de pc chiar daca nu il arata ca mass storagedaca cineva e interesat fac un tutorial si pun si ceva poze sa va explic cum sa faceti Quote
backdoorhk Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 eu am o tableta chinezeasca care dupa ce am root`at`o si am bagat busy box mia dat peste cap tot... nu mai merge nimic. am incercat sa bag alt rom si acum e mai praf.. nu mai merge tutchscreen, nimic. stiti cumva daca o pot repara? are specificatii bune... Quote
danger2u Posted February 16, 2013 Author Report Posted February 16, 2013 se mai aprinde?alea chinezesti sucksam avut 2 si le am vandutia ti un samsung,acer iconia, unu cat de cat mai bunisor Quote
backdoorhk Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 se mai aprinde?alea chinezesti sucksam avut 2 si le am vandutia ti un samsung,acer iconia, unu cat de cat mai bunisorse aprinde, se misca perfect.. e problema de rom. are cpu 2.1 GHz, 1,3 gb ram... gpu mali400 si vreo 24 gb hdd. il pot repara?? Quote
danger2u Posted February 17, 2013 Author Report Posted February 17, 2013 fa i un restore la ofw si pune i cyanogen sau jelly bean 4.2.1 Quote