YoO_MaN Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 am samsung galaxy note 2 si as vrea sa folosesc internetul de pe computer pe telefon prin usb deoarece nu am wi-fi Quote
Cor3Quad Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Se poate cu ccproxy sau programe pe care le gasesti pe Android Market , cauta si tu pe google "internet tethering samsung galaxy note 2"...greu ii. Quote
daNNy.bv Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 ai note2 si nu iti permiti un router? ia-ti macar o poshirca la 50 lei OMFG . Traiesti in jungla? nu ai retele wifi in jurul casei? cu Backtrack si putin timp ai wireless moca. Nu am mai auzit ca in 2013 sa stai pe internet pe ditamai smartphoe-ul pe un amarat de USB Quote
bc-vnt Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 ai note2 si nu iti permiti un router? ia-ti macar o poshirca la 50 lei OMFG . Traiesti in jungla? nu ai retele wifi in jurul casei? cu Backtrack si putin timp ai wireless moca. Nu am mai auzit ca in 2013 sa stai pe internet pe ditamai smartphoe-ul pe un amarat de USB De unde stii ca nu l'a "gasit" ? Quote
YoO_MaN Posted February 19, 2013 Author Report Posted February 19, 2013 (edited) nu "l-am gasit" @ca bine zici danny ,o sa-mi iau o "poshirca" de router...nu m-am gandit la asta,il am de cateva zile =))si eu cat m-am chinuit sa pun net-ul prin usb )) Edited February 19, 2013 by YoO_MaN Quote