MazaBoY Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Salut cine are temele de anu trecut la acest profil tehnician operator tehnica de calcul ma intereseaza tema Intretinerea si repararea tastaturi si mouse.Platesc daca este nevoie :)MErsi.PS:fara chesti de genu poti sa il faci singur(nu este pentru mine)cauta pe net (am cautat nu am gasit nimic). Quote
Graphik Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Asta e cumva o gluma ? Ma refer la tematica. Cine drac mai repara tastaturi si mousi ? Poate firmele falimentare. Cursuri de recuperare CD/DVD uri zgariate, nu exista ? sunt interesat Quote
MazaBoY Posted February 24, 2013 Author Report Posted February 24, 2013 Asta e cumva o gluma ? Ma refer la tematica. Cine drac mai repara tastaturi si mousi ? Poate firmele falimentare. Cursuri de recuperare CD/DVD uri zgariate, nu exista ? sunt interesatAsta e tema si eu am fost putin mirat pana mea cum adica intretinerea tastaturi da-o in masa se strica e 20 de lei alta si la mouse la fel asa e tema pana mea ori nu a inteles bine persoana respectiva nu stiu Quote
FlaVirus Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 ii faci powerpoint cu tutorialul asta si ai 10 asigurat Quote
Inventio Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Salut, am eu toate temele de la acest subiect de la un prieten.Da-mi PM cu toate care te intereseaza, si ti le dau la un pret decent . Quote
romanu Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Salut, si eu is la acelasi profil. Are cineva atestat pentru Windows movie maker? platesc Quote