Qezroot Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Salut, m? numesc Gabi, sunt român dar a? fi preferat sa fiu american, am 15 ani, eu nu ascult? manele ur?sc ungurii ?i ?iganii.De ce am venit aici?Am venit aici pentru a-mi ridica cuno?tin?ele ?i pentru a-mi face prieteni exact ca pe matrimoniale.Sper sa ne in?elegem. 1 Quote
hades Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Salut, m? numesc Gabi, sunt român dar a? fi preferat sa fiu american.De ce? Ca si aia sunt ca tiganii manelisti. Prosti si infumurati. Quote
Qezroot Posted February 28, 2013 Author Report Posted February 28, 2013 De ce?Am zis asta pentru ca nivelul lor de trai este mai bun...decat al nostru. Quote
hades Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Am zis asta pentru ca nivelul lor de trai este mai bun...decat al nostru.Sedere placuta pe-aici. Btw, 'nivel de trai mai bun' nu inseamna sa fii cu 3 ipoteci pe casa dar sa-ti permiti sa iti cumperi in rate de la banca o masina. Quote
Qezroot Posted March 1, 2013 Author Report Posted March 1, 2013 Multumesc tuturor pentru primire. Quote
SticKyWoX Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Salut! Prima intrebare: Crezi ca in America... Quote