bastanel Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Stiu ca suna cam ciudat titlul dar n-am gasit pe moment o descriere mai buna.Deci am un site ;sa zicem ca serverul de host cade,dar eu am site-ul hostat si la altii( free hosting) .Acum si intrebarea de 100 puncte: Cum fac ca atunci cand imi cade serverul sa faca redirectionare spre celalalt site,dar pe acelasi domeniu! O idee ma gandeam daca ar merge sa bag la nameservere toate nameserverele de pe ambele hosturi.Am incercat sa imi exrpim problema cat mai bn ...sper ca ati inteles ce dorescPS: Scuze daca nu am incadrat in categoria buna threadul Quote
XXX13 Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Inceara sa pui 4 ns-uri, 2 de la un host si 2 de la altu. Quote
Kabron Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Can I have my site on 2 servers simultaneusly as backup New To Web Development forum at WebmasterWorld Quote
em Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Eu as recomanda sa te folosesti de HTML5 offline. Cand site-ul tau e picat, browserul va afisa fie o pagina din memorie, fie ceva customizat de tine.Daca nu te descurci cu instalatul, reply here. Quote
bastanel Posted March 8, 2013 Author Report Posted March 8, 2013 Eu as recomanda sa te folosesti de HTML5 offline. Cand site-ul tau e picat, browserul va afisa fie o pagina din memorie, fie ceva customizat de tine.Daca nu te descurci cu instalatul, reply here. Mi se pare intr-adevar foarte interesant ce zici si as dorii sa implementez asa ceva.O intrebare : chiar va rula intregul site(wordpress) doar prin metoda asta? Quote
em Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Mi se pare intr-adevar foarte interesant ce zici si as dorii sa implementez asa ceva.O intrebare : chiar va rula intregul site(wordpress) doar prin metoda asta?Tu vrei sa iti afiseze o singura pagina cand site-ul e offline? Sau tot site-ul? (Practic utilizatorul un simte mai nimic dar nu poate interactiona cu nimic). Quote
bastanel Posted March 8, 2013 Author Report Posted March 8, 2013 deci eu doresc ca tot timpul sa ruleze intregul site,nu doar o parte. Quote