danger2u Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 salutam luat alt shit de android asta e mai mic dar zic ca e mai puternic si am probat merge destul de bine parerea meadar ca orice lucru din cina e shitnu merge wi fi cum trebuie adica deloccum as putea sa potentiez semnalulastia pe forum zic ca e o interferenta intre cablu hdmi si antena wi fimodelul e astahttps://www.miniand.com/products/MK802%20Android%20Mini%20PCmultumesc anticipat Quote
saca8aug Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 eu am luat alt model, putin mai scump, dar mult mai bun, si nu am probleme cu el.dezamagirea a fost ca l-am asteptat vreo 2 saptamani iar cand mi-a ajuns acasa m-am plictisit repede de el.Rikomagic MK802 IIIS Dual Core Android 4.1 Jelly Bean Mini PC RK3066 1.6Ghz Cortex A9 1G RAM 8G ROM HDMI Wifi---Black - GeekBuying.com Quote
danger2u Posted March 12, 2013 Author Report Posted March 12, 2013 merge sopcast pe el??ca ptr aia l am luatla mine are un lag mare si se blocheazaam rezolvat problema cu antena am scos o din stick afara si am dezlipit o bucata de metal care era lipita de antenaacum wi fi rupedar degeaba ca sopcast nu vrea Quote
saca8aug Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 merge, am instalat o aplicatie cu tv online. important e sa aiba wifi banda N, la fel si ruter-ul. asa ai o viteza mai mare a internetului.cat despre gagetul tau, este unul dintre primele care au aparut.in afara de sopcast pentru a vedea tv online, ce alte aplicatii mai filosesti ? eu nush ce sa mai adaug la el !!! Quote
danger2u Posted March 13, 2013 Author Report Posted March 13, 2013 pai sunt mai multe aplicatiitv wave,romania tv.sopcast x,sopcast,tv online si mai multeinstaleaza mx player si vitaminio si codecuri ptr ce arm are stick tau Quote