MostWanteD Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 cand imi era lumea mai draga jucand CS... hop...force security: salforce security: man ai facut rost de rooter ?MwD: da cine plm esti ?force security: mwama ce frumos vb...force security: te-am gasit pe forumforce security: zi ma ai ? platesc daca eMwD: ce forum ma ?force security: ala cu hackeriMwD: tu esti hacker ma ?force security: daforce security: da nu mai am rootMwD: si ce ai hackerit tu ?force security: pai aveam un root de la nasa.gov force security: si hackeream cu elforce security: force security: acum 10 aniMwD: dah ?force security: daaaMwD: super tareforce security: MwD: si ce stii sa faci pe un root ?MwD: te stii cu bnc..alea alea ?force security: 2 secforce security: io locuiesc cu un prieten si el le are cu toate dar impreuna faceam...chestiiforce security: stie sa faca absolut oriceMwD: pai ce chestii ati facut ?force security: eeeee nu pot sa zic asa ceva MwD: pai sparge`mi si mie un ID de yahooMwD: daca tot esti hackerforce security: nu se poateforce security: MwD: e nuhMwD: pai le spargi baza de dateforce security: nu se poate maMwD: si furi totforce security: MwD: hackereMwD: iti dau un rootMwD: daca imi faci rost de parolaMwD: da tot ai spart nasaMwD: cu yahoo e joacaMwD: antrenamentforce security: da-mi root si cu el caut altul mai puternicforce security: ca sigur nu e puternic cel de mi-l dai uforce security: MwD: si cum cauti mai puternic ?force security: dar ami dai si user si parolaMwD: scanezi ?force security: pai sunt nishte comenzi...force security: sunt mai multeMwD: careforce security: si gaseshti o gramada de rooturiMwD: ./scan ip.ip ?MwD: dah ?force security: dar pentru asta ami trebuie un rootforce security: nuMwD: interesantforce security: nu e aia comanda e ceva de genu alaMwD: no hai ca iti dau imediatMwD: stai sa cautMwD: unu puternicforce security: manforce security: sa aiba user si parolaMwD: da mahforce security: k sa vezi cate gasesc dupaceeaforce security: ai gasit ?MwD: rabdareMwD: mahforce security: kMwD: am gasit unuforce security: ia zi-lMwD: host: 12.110.110.204 MwD: user: hackedMwD: pass: 2007hack07force security: 2 secMwD: poti sa intri si aici sa veziMwD: [url]http://12.110.110.204/home_html.cfm[/url]MwD: si poate ai intrat de pe un proxy cevaMwD: ...HECAREforce security: manforce security: nu se conecteaza la elforce security: sigur 12.110.110.204 ?MwD: stai ca am gresitforce security: MwD: 12.312.110.257 MwD: ar trebui sa mearga force security: man force security: este imposibilforce security: 312MwD: mahMwD: la astia de la americaniMwD: au ip`uri secreteMwD: MwD: se poateMwD: crede`maMwD: ce hacker mai esti tu ?force security: pai vad io ca nu pot sa ma conectez la elMwD: wai...force security: serios...force security: nu mergeforce security: MwD: no stai ca iti dau altuMwD: plMwD: mforce security: sper sa mearga...MwD: wayne:wayne:213.130.153.86MwD: noh mere zmeule ?force security: 2 secMwD: de pe rst mi`ai luat id`u ?force security: daMwD: o sa apari imediatforce security: mergeforce security: darMwD: pe rstforce security: da-mi userforce security: si parolaMwD: lol..LATER,,, force security: la asta 213.130.153.86force security: ai user si parola ?force security: mi-l dadushi u mai devreme si mearsaforce security: da nu am useru si parolaMwD: esti copac.MwD: taciforce security: adikforce security: dcforce security: ms force security: merge ma force security: manforce security: acumaforce security: o sa intru la noapteforce security: ptr ca acuma ma prind ashteaforce security: si la noapte o sa ma conectez cu un aparat care capteaza unde la altzii la internet Quote
crystygye Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 e ceva normal.la mine toata lista zice ca au avut root de nasa ....cu care floodau si etc... Quote