danger2u Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 salutsunt interesat in a face un site de filme in italiana si eventual de filme italienem am uitat pe google si vad ca sunt cam varza la capitolul astamult spam,publicitate,virusii etc.io pun torrentele si descrierea si cineva sa se ocupe cu creearea siteuluipoate sa fie si gratis host daca se mai gaseste cum era weebly sau asa cevadaca cineva e interesat lasati un coment Quote
s0m3day Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 esti in italia? bun, si eu..cred ca te pot ajuta..dar dc torrente? si nu`l faci direct play Quote
gallardo Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 (edited) pe mine mar interesa de unde sa iau ceva bun in hd ar fi un miracol exista un site unde cer donatii de 5 10 euro sunt nebuni la cap astiaam uitat sa precizez ca daca se gaseste ceva in hd are de la 15 gb in sus si cu viteza de aici te duci la cinema ca dureaza o saptamana pana il copiaza Edited March 25, 2013 by gallardo Quote
s0m3day Posted March 25, 2013 Report Posted March 25, 2013 daca ai net prin fastweb poti lua de pe eMule AdunanzA, e numai pt astia de la fastweb si merge frumusel, luam acu 2-3 ani cand am avut fastweb, cu 2-3 mbytes/s si aveam net de 6 mbiti/s Quote
danger2u Posted March 25, 2013 Author Report Posted March 25, 2013 da sunt in italia si am acces si la ceva siteuri in hddaca ma poti ajuta ar fi super Quote