Kabron Posted March 27, 2013 Report Posted March 27, 2013 (edited) Nu vreau s? fiu nesim?it, nu vreau s? se în?eleag? gre?it ceea ce urmeaz? s? spun a?a c? citi?i cu aten?ie.Este bine c? înc? avem o zon? de showoff unde se posteaz? XSS, este bine c? avem o zon? numit? "Programare" unde bate vântul ?i nu mai posteaz? nimeni absolut nimic creat de el(cel pu?in eu nu am v?zut), este bine c? ap?rem pe la TV ?i d?m interviuri spunând despre noi c? suntem hackeri ?i c? facem parte dintr-o comunitate imens?, c? avem o pasiune pentru IT ?i c? nu facem lucruri rele, este ok, perfect chiar! Poate a?a cum suntem hackeri pe la TV ?i pe la alte ziare avem timp s? pune dracului ?i un chat decent, un chat care s? nu arunce 500 error la trei din dou? fraze scrise! Pentru c? suntem o comunitate de exper?i(la tv cel pu?in) zic c? putem face lucrul ?sta, nu?Mul?umesc. Edited March 27, 2013 by Kabron Quote
em Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 OK. Am gasit una din posibilele rezolvari sa fie pus 755 pe toate folderele din /chat, inclusiv pe el. Quote
bica21 Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 cand iti da 500 error mesajul oricum apare dar dupa ce il scri si pe urmatorul Quote
em Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Câteodat? mesajele nu apar în ordinea în care le scrii. Quote