ladybug Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 salut, am 16 ani sunt din Oradea. mh. stiu urmatoarele limbaje C, C++, Pascal, HTML, Visual Basic, si cate putin (inca invat) ASM, PHP si Perl.dornic sa invat mai mult. Quote
ladybug Posted June 20, 2007 Author Report Posted June 20, 2007 puteam sa jur ca o sa intrebe cineva pana la urma. nu. (nu-ntrebati de nick ca nici eu nu stiu. mi-a venit pe moment. n-are legatura cu mine. e doar o aiureala.) Quote
cein Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 a ok. m-am gandit ca poate erai fata ca nu aveam nici una. am avut una de muuult "hackygirl" parca.oricum bine ai venit inca o data Quote
Johnny Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 welcome.invata si xss pt ca e funny you`re funny Ras odata ce invata PHP normal ca invata si XSS Quote
zbeng Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 noroc si bun venit si al cat mai multe posturi de calitate Quote
kw3rln Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 welcome.invata si xss pt ca e funny you`re funny Ras odata ce invata PHP normal ca invata si XSS ce legatura are php cu xss-u ? Quote
Johnny Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 welcome.invata si xss pt ca e funny you`re funny Ras odata ce invata PHP normal ca invata si XSS ce legatura are php cu xss-u ?XSS e o vulnerabilitate care e prezenta si in scripturile PHP In orice tutorial PHP vei gasii la securitate macar cateva randuri unde iti explica si despre XSS. Quote
ladybug Posted June 23, 2007 Author Report Posted June 23, 2007 adica ce stiu sa fac? pai. eu cu ASM mi-am facut mic bootloader (simplu, doar citeste un sector de pe disc, si il pune la o adresa in memorie, apoi face un JMP la acea adresa -> toate in real mode, nu fac switch in pmode) si un mic programel care afiseaza un mesaj pe ecran (asta e ce contine sectorul citit de bootloader). deci.. nu prea multe. Quote