zombynebunu Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 http://www.cel.ro/tablete/tableta-asus-google-nexus-7-32gb-android-4.1-cu-3g-l/http://www.cel.ro/tablete/tableta-asus-google-nexus-7-16gb-android-4.1-l/As vrea sa iau o tableta si nu stiu daca ar fi chiar nevoie sa o iau pe cea cu 3G/ 32 GB. Eu vreau sa folosesc si un stick net de la digi credeti ca o sa mearga daca nu are 3G. Din cate stiu trb rootata ca sa mearga stick digi .Daca se pricepe cineva rog sa imi dea niste detalii (stiu daca se rooteaza iese din garantie asa am inteles).Daca nu am postat la sectiunea corecta rog un admin daca poate sa mute postul . O seara buna!!! Quote
CristianRoflmao Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 iati aia cu 3G nu mai umbli cu sticku dupa tine.. bagi cartela si ai net + memoria e de 2 ori mai mare si pe o asemenea tableta spatiul o sa fie un impediment Quote
TraficantX Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Daca iti iei cu 3g , si totusi vrei sa folosesti modem , o sa ai nevoie de un cablu microUSB-to-USB , fiindca ea nu are porturi USB normale...Si , da , daca o rootezi o sa pierzi garantia , dar se poate face unroot foarte simplu...Totusi , eu iti spun sa iei varianta cu WI-fi , + un abonament de date , cu modem wireless... Si vorba aia , Te doare la basca Daca nu iati cu 3g , si ai net de la cartela Quote
passfig Posted March 28, 2013 Report Posted March 28, 2013 Salutare, da merge stick-ul digi, dar va trebuii sa o rutezi. Sunt multe moduri in care poti realiza treaba asta, dar toate necesita root. O metoda sigura este sa intalezi widgetul PPP. Am instalat chestia asta pe un Transformer Prime 201, deci merge cu siguranta si pe nexus 7. Merge indiferent daca tableta are 3G sau nu.Daca iti cumperi o tableta noua nu este ok din punctul meu de vedere sa te gandesti direct la root...in principal pentru ca pierzi garantia, dar Nexus 7 poate fi "flush-uit", adica sa stergi root-ul si sa para ca noua...in fine e o tableta fiabila poti rezolva problema asta. Sunt tutoriale legate de rutare, special facute pentru Nexus 7, device-urile facute de google au cele mai bune comunitati. La fel, pentru widgetul PPP gasesti tutorial si in romana pe net special pentru digi mobil (banuiesc ca deja le-ai vazut daca te-ai gandit la asa ceva). Quote
zombynebunu Posted March 29, 2013 Author Report Posted March 29, 2013 Va Multumesc;) Am luat Nexus 7 3G/32 Gb;) Acum sunt in teste;)) OffTopic Please Quote