the_branch Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 aceasta este trupa de capoeira, din care fac parte, dand un spectacol la studiourile media pro Partea I: Partea a IIa: Iar asta se face in Brazilia: Quote
zbeng Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 deci eu is mai critic mi se pare destul de jos nivelul vostru din cate am vazut ca faceti voi la mine dupa 2 luni de antrenamet fac astia mult mai mutl si ami complicatoricum succes Quote
the_branch Posted June 22, 2007 Author Report Posted June 22, 2007 lol...ala din brazilia este maestru...si ai dreptate cand spui ca mai avem de muncit...dar nu avem nici conditii...si in plus nu avem mult timp de cand facem asta, dar oricum clipurile sunt mai vechi si de atunci am mai progresat Quote
cein Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 Chiar imi place, plus ca sport este sanatos.Bravo voua ca aduceti acest sport si il promovati si in romania.. Quote
the_branch Posted June 22, 2007 Author Report Posted June 22, 2007 mc...din pacate in romania acest sport nu este foarte raspandit...se practica doar in tecuci(jud galati), iasi si resita...dar pe viitor sper sa fie mai multe cluburi Quote
Guest Nemessis Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 De fapt nu este sport, este un stil de lupta inventat de sclavi deoarece nu aveau voie sa se bata intre ei sau sa invete sa se lupte. A fost promovat ca dans in acelasi timp (asta era si explicatia data de sclavi daca erau intrebati ce fac) si este folosit destul de des in freestyle. Cand faceam break l-am vazut la un antrenament de-al nostru pe Zebra, un baietas din Targoviste care le avea destul de bine cu stilul asta de lupta, dar il folosea in dans. Quote
crystygye Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 mda.valdez, ronda back si niste tampenii :shock: sincer slab...dar na, nu e demonstratie pe net, este demonstratie....facuta cu cap...dar oricum slab....bagati salturi frate...gainere, flash kickuri, j step etc. ca flexibilitate presupun ca va indoaie zilnic... Quote