llegionl Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Stiti vreun tutorial pentru asa ceva?E bine sa ii schimb sistemul de operare ?Pareri Quote
passfig Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 Telefonul ala este bine cunoscut pentru ca suporta cam orice sistem de operare. Ai aici cate ceva de citit si tutoriale:link1link2Si totusi, este destul de vechi, daca observi scripturile facute pentru a instala alte sisteme de operare merg pana la IcecreamS. A aparut in 2009 telefonul si ma indoiesc ca mai are foarte mult suport acum, ce este calumea la el e ca poti experimenta multe lucruri. De exemplu poti instala o distributie de linux pe el stiu sigur ca am vazut asa ceva de mult. Deci faci cum consideri, cauti pe net sperand ca cineva a reusit sa puna pe el si JB (sigur se poate), ori te multumesti cu ICS..care nu e rau deloc sau instalezi altceva just for fun, parerea mea e ca merita . Quote
CristianRoflmao Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 esti nebun cum sa stai pe windows mobile 6.5? e invechit plus ca nu is aplicati,jocuri pentru el bagati ics sau jellybean .. si uitate sa nu aiba buguri ,in opinia mea htc hd2 e cel mai customizabil telefon boti baga ce vrea pula ta Quote
TheOne Posted April 5, 2013 Report Posted April 5, 2013 eu folosesc "andoid" de mult timp si e ok ! Am vazut si windows 8 pe un nokia lumia si e URAT ! Quote