1ban2bani Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Am colectionat personal o Baza de Date care contine peste 6000 de CV-uri din Romania, actuale, oameni interesati in general de "agent vanzari", "operatori baza de date", "marketing online" etc. In orice caz interesati ca orice roman sa faca bani. (Aceasta Baza de Date poate fi considerabil marita.)NU am exploatat-o cum trebuie si consider ca 6000 de CV-uri (mailuri, nr. de tel si multe informatii personale) sunt mai valoroase decat 10 000 sau 1 milion de emailuri rupte de spam.Ceva idei de cum poate fi exploatata aceasta baza de date in mod cat mai profitabil?Accept parteneriate. Pun la bataie baza de date + minimul de cunostinte despre online + efort la modul practic. Quote
blueman Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Poti sa ajungi usor la parnaie pentru asta. sa vinzi adrese de email pentru spam e mai ok , dar sa vinzi cv-uri cu date personale (nume , prenume , nr tel , adresa, etc ) e de 100 ori mai rau . Stiu ca exista niste firme finantate de UE care cauta pe internet cei care vand astfel de lucruri si organizeaza un flagrant .Parerea mea e ca te risti degeaba pentru niste bani si ai ocazia sa petreci urmatorii 7 ani la racoare. Quote
1ban2bani Posted April 7, 2013 Author Report Posted April 7, 2013 Poti sa ajungi usor la parnaie pentru asta. sa vinzi adrese de email pentru spam e mai ok , dar sa vinzi cv-uri cu date personale (nume , prenume , nr tel , adresa, etc ) e de 100 ori mai rau . Stiu ca exista niste firme finantate de UE care cauta pe internet cei care vand astfel de lucruri si organizeaza un flagrant .Parerea mea e ca te risti degeaba pentru niste bani si ai ocazia sa petreci urmatorii 7 ani la racoare.Nu am zis sa vand CV-urile ci pur si simplu ca ar trebui EXPLOATATE Informatiile intr-un mod cat mai profitabil... si cred ca sunt variante. Quote
iancu365 Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Daca nu esti angajator acea baza de date nu are ce cauta la tine! Multumim pentru spovedanie! Quote
em Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Esti pasibil de pedeapsa cu moartea + amenda penala. Urmatorii cu offtopic o sa primeasca ban. Quote
1ban2bani Posted April 7, 2013 Author Report Posted April 7, 2013 Esti pasibil de pedeapsa cu moartea + amenda penala. Urmatorii cu offtopic o sa primeasca ban.Da... E ok sa faci spam (desi e doar o notiune depasita si neinteleasa), hacking si multe altele, dar eu sunt un pericol public! Poate ar trebui sa ma dau singur pe mana organelor abilitate sa mi-o ia la intrebari.Acest Thread aproape poate fi inchis din lipsa de idei a participantilor si din punctul de vedere al riscului pe care il reprezinta in ceea ce priveste posibila utilizare a datelor cu caracter personal. Quote