stuart966 Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Dupa cum spune si titlul, am si eu nevoie de putin ajutor pentru o pagina.Sa va descriu in mare:- Vreau sa fac o scam page. Pagina este deja facuta, dar vreau sa foloseasca pagina originala pentru a folosi originalul. Dupa care sa treaca la o alta pagina. La pagina 2 este nevoie ca sa foloseasca pagina originala si sa afiseze datele ( Este vorba de o simpla intrebare, nu sunt cine stie ce date ) )Ma chinui de mai bine de 2 saptamani sa fac acesta pagina si nu reusesc.. Sau cel putin nu am stiut unde sa caut un tutorial .. Sper ca ma puteti ajuta.. Astept PM sau aici raspunsul vostru.Va multumesc ! Quote
StoNe- Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Dac? m? uit prin post?rile tale, v?d c? numai cu fur?ciuni umbli. ?i pentru cine pula mea e pus? regula „minim 10 posturi”? Mori! Quote
FarSe Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 php SI cUrl si Regex si noroc la prosti. Quote
Mecanik Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 PHP ajunge sa faci treaba asta. Cautama si iti fac gratis tot ce vrei. Nu te mai lua dupa gurile rele (care se dau mari,dar defapt is varza.) Cheers mate! Quote