Guest Nemessis Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Eu eram pe xchatAdmin: Poftim, esti tu asa sau ti s-a furat ID de Messenger?xchat: mi s-a furat idulAdmin: xchat: noroc ca stiam datele mailuluiAdmin: keylogger-ul a fost de vina Admin: si eu am patit asaxchat: nu stiu Admin: ba da key`u de pe sistem Admin: Lil Kim: [url]http://pandp.myforum.ro[/url] - imi place sa fac sex cu bosorogi contra cost. Nemessis m-a invatat cum sa o fac mai bine. Dragii mei iubiti intrati pe [url]www.labari.net[/url] ca sa vedeti cum imi insel prietenii cu bosorogi nasparlii.Admin: ce nebuni!!!!Admin: dusmani am si eu destuiAdmin: * You were kicked from #linuxiso by mofi (Banned: (by Stormwind/ StormwindAdmin: ce prieteni de treaba aixchat: mai krauserxchat: sau cum ti se mai ziceAdmin: toni xchat: esti atat de tampit incat sa nu iti dai seama ca nu vb cu raluca?Admin: du-te mah in pola meaAdmin: ca datele mail`ului o sa-l recuperezexchat: din moment ce i s-a spart mailul crezi ca il mai recupera?xchat: zau?xchat: am schimbat zipxchat: si taraAdmin: dejeabaxchat: cum le mai recupereaza?Admin: nu-i ea asa proastaxchat: poftimxchat: exchat: You have sent 1 file to Admin.xchat.txtxchat: pa paxchat: somn usorAdmin: cu keylogger ai reusit sa-i spargi altfel n-aveai cumAdmin: ce somnxchat: viseaza la keyloggere mircareAdmin: du-te tu banditule la somnAdmin: cu cc il recupereaza sa-mi sugi pula de smecherAdmin: hai pa ignorexchat: fara parola nu ai cum sa cumperi nimic xchat: dusulexchat: xchat: next is youxchat: paAdmin: dejeaba incerciAdmin: am sygate personal firewallxchat: ahaxchat: xchat: okxchat: paxchat: momentan TU ai ignoreStiti ce va urma Quote