Jump to content
bubbles

Problema Interogare SQL

Recommended Posts

Posted

Am urmatoarele probleme :

1.De exemplu la urmatorul link MOVIE daca mai adaug ceva dupa ultimul / imi arata practic index.php insa fara calea corecta a css-ului si pagina se deformeaza.

Cum pot anula chestia asta ?

Interogarea este urmatoarea

$result = mysqli_query($mysqli,"select * from video where id='$movie_id' and category_embed='$movie_cat' and title_movie='$movie_title'");

Iar in .htaccess am adaugat

RewriteRule ^video/([^/]*)/([^/]*)/([^/]*)/$ /video.php?category=$1&title=$2&video=$3 [L]

2. De ce daca mai adaug litere aici - /25xxxxxx/ tot se face interogarea ?

PS : Continutul este ADULT

Posted (edited)

Sa inteleg ca ai modificat corespunzator .htaccess pentru a avea 4 "/". Ai modificat scriptul php si tot nu merge?

Asa merge?

RewriteRule ^video/([^/]*)/([^/]*)/([^/]*)/([a-z0-9]*)$ /video.php?category=$1&title=$2&video=$3 [L]

Edited by em
Posted

Este OK.

Doar ca trebuie sa pastrezi si regula originala (nemodificata). O sa ai 2 acum.

Deci o sa ai asa

RewriteRule ^video/([^/]*)/([^/]*)/([^/]*)/$ /video.php?category=$1&title=$2&video=$3 [L]
RewriteRule ^video/([^/]*)/([^/]*)/([^/]*)/([a-z0-9]*)/$ /video.php?category=$1&title=$2&video=$3 [L]

Posted (edited)

Poate ca nu m-am exprimat bine.

Ideea este ca nu vreau sa se mai faca interogarea daca mai adaug ceva aici /25/

Practic interogarea se face la fel daca am /25/ sau /25adasdas/

Edited by bubbles
Posted

OK. Am inteles ce doresti. Dar ce mi-ai aratat tu nu prea e util.

Vezi in video.php parametrul $_GET['video']. Eu cred ca ii face cast la int (dac? exist? casturi in php, nu sunt sigur). Posteaza sursa paginii sau macar bucata de cod care se joaca cu parametrul ala.

Posted
$movie_id=$_GET['video'];
$movie_cat=$_GET['category'];
$movie_title=$_GET['title'];
$result = mysqli_query($mysqli,"select * from video where id='$movie_id' and category_embed='$movie_cat' and title_movie='$movie_title'");

Posted

Salut.

Este vorba de type-conversion de la mysql. (O face automat ca sa iti fie tie mai bine).

De exemplu

mysql> SELECT 1 > '6x';
-> 0
mysql> SELECT 7 > '6x';
-> 1
mysql> SELECT 0 > 'x6';
-> 0
mysql> SELECT 0 = 'x6';
-> 1

Dupa cum vezi, cand am un numeric cu alt gunoi dupa el, si el se asteapta la numeric, nu tine cont de ultimele caractere.

• Upvote 1