xcata Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 (edited) Am de gand sa ofer gazduire cPanel nelimitata si m-am gandit sa testez daca providerul actual se potriveste nevoilor mele. Pentru asta, am nevoie de persoane care sa incerce gazduirea, sa execute diverse scripturi si sa-mi raporteze unele lucruri, cum ar fi performanta, securitatea si fiabilitatea.Daca ti-ai dorit intotdeauna sa incerci un produs de gazduire premium, acum este sansa ta!Puteti sa va inscrieti pe hostyd.org . Folositi cuponul rstforums pentru a obtine contul advanced gratuit. Sunteti liberi sa-l folositi in orice mod credeti de cuviinta (cu exceptia nulled scripts, phishing, warez, adult content si asa mai departe).Toate conturile gratuite vor fi sterse pe 1 iunie.Daca sunteti multumiti de gazduire, puteti achizitiona pachetul Advanced sau Ultra. Folositi cuponul 30OFF pentru a beneficia de un discount de 30%. Edited May 23, 2013 by xcata Quote
hackerika Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 Titlu: Gazduire cPanel nelimitata - gratisAici: "Dupa o luna va expira oferta, iar apoi puteti achizitiona..." Quote