Jump to content
Matt

Top 5 cele mai mari esecuri ale Microsoft

Recommended Posts

Microsoft are rezultate financiare tot mai bune, dar statutul companiei nu mai este cel de alta data. Sinergia dintre Windows 8, Windows Phone si Xbox One pare un pas bun, dar in istoria companiei se numara si foarte multe idei proaste.

Descoperiti cele mai mari esecuri ale Microsoft, peste care compania a trecut usor in vremuri mai bune, dar pe care inginerii din Redmond nu si le mai pot permite vreodata.

Windows Media Center

O idee buna executata mai putin bine, la momentul nepotrivit, Windows Media Center a fost un esec. Incearcarea Microsoft de a combina utilizarea PC-ului cu cea a TV-ului printr-un tuner nu a prins in 2002. Motivul este simplul fapt ca pe atunci nici televizoarele, nici monitoarele nu erau pregatite pentru asa ceva. In prezent, Xbox One a reluat ideea intr-un moment mai bun.

windows_media_center_jpg.jpg

WebTV

Un experiment care a inceput in anii '90 si nu s-a incheiat inca, WebTV a devenit MSN TV inainte ca Microsoft sa renunte la productia gadgetului. Practic un TV tuner cu mouse si tastatura, MSN TV continua sa ofere aceeasi functionalitate limitata, chiar daca nu a fost niciodata un succes.

webtv.jpg

MS Passport

Ideea de logare pe site-uri multiple a fost dezvoltata de companie prin Ideea de logare pe site-uri multiple a fost dezvoltata de companie prin Microsoft Passport, care a devenit apoi Windows Live ID. Problemele tehnice, ca disparitia setarilor din senin, au dat multe batai de cap utilizatorilor de-a lungul anilor., care a devenit apoi Windows Live ID. Problemele tehnice, ca disparitia setarilor din senin, au dat multe batai de cap utilizatorilor de-a lungul anilor.

passport.jpg

Windows Millennium Edition

Titlul pentru cel mai mare esec din istoria Windows este in continuare un subiect controversat. Multi sustin ca Vista merita aceasta "distinctie", altii subliniaza faptul ca Windows Millennium Edition a fost un pionier al esecului. Problemele de stabilitate ale urmasului Windows 98 au afectat mult imaginea Microsoft si i-au impins pe unii utilizatori catre Apple si Linux.

windows_me_gif.gif

Microsoft Tablet PC

Cu 9 ani inainte de lansarea iPad, unul dintre proiectele de suflet ale lui Bill Gates a completat lista de esecuri Microsoft. Tablet PC-ul a fost o alta idee buna, dar tehnologia din 2001 nu permitea producerea unui gadget care sa ofere avantajele unei tablete moderne, in absenta completa a tastaturii.

tablet_0_jpg.jpg

Sursa : Hit.Ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...