zbeng Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 poate mai acepta careva bugurile trimise la bug report ) Quote
kw3rln Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 mio trebuit sai scot la RAS banu de la bug reports .. amu mi-o pus 40 de buguri ma doare mana.. inca cateva zile si scriptu o sa fie automat.. o sa verifice dak ii valid xss-u .. calculeaza automat punctele .. le aproba.. si da ban 1 sapt dak mai gaseste bugu inca odata introdus [partea care imi place cel mai mult] Quote
katmai Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 kw3rln thnx si succes la munca..da o sa vezi si in sectiunea aia a ta la bug reports si buguri la scriptu tau..daca nu muncesti cum trebuia..da is eu sigur ca stii tu ce stii :wink: Quote
Ras Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 mio trebuit sai scot la RAS banu de la bug reports .. amu mi-o pus 40 de buguri ma doare mana.. inca cateva zile si scriptu o sa fie automat.. o sa verifice dak ii valid xss-u .. calculeaza automat punctele .. le aproba.. si da ban 1 sapt dak mai gaseste bugu inca odata introdus [partea care imi place cel mai mult]Scz kre ))Ce vrei sa fac daca am strans multe buguri intr-o saptamana Saru' mana pt unban. Quote