aandreii Posted May 25, 2013 Report Posted May 25, 2013 Am o problem? cu root-ul , nu pot s? scanez cu nici o arhiva ?i nu înteleg de ce , pute?i s? ma ajuta?i ? ./a: ÑÑÑока 10: ./pass_sh: Ð Toata dragostea mea pentru diavola!!!!!!./a: ÑÑÑока 13: mail: команда не найденаcat: vuln.txt: Ð./a: ÑÑÑока 1: !/bin/bash: Ð ./a: ÑÑÑока 3: ./pscan2: Ð cat: 175.176.8.pscan.22: Ð ./a: ÑÑÑока 6: /bin/grep: не ÑдалоÑÑ Ð·Ð°Ð¿ÑÑÑиÑÑ Ð´Ð²Ð¾Ð¸ÑнÑй Ñ Ð°Ð¹Ð» Cam a?a arat? problema...are cineva vre-o idee ? ?i am încercat cu unixcod de prob? ?i nu merge [+][+][+][+][+] UnixCoD Atack Scanner [+][+][+][+][+][+] SSH Brute force scanner : user & password [+][+] Undernet Channel : #System [+][+][+][+][+][+][+][+] ver 0x10 [+][+][+][+][+][+][+]./unix: ÑÑÑока 14: ./find: Ð cat: 75.31.find.22: Ð ./unix: ÑÑÑока 17: /bin/grep: не ÑдалоÑÑ Ð·Ð°Ð¿ÑÑÑиÑÑ Ð´Ð²Ð¾Ð¸ÑнÑй Ñ Ð°Ð¹Ð»[+] Incepe partea cea mai misto [+] Doar de servere. Exista un inceput pt. toate ![=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][=][+] Incepem sa vedem cate server putem sparge./unix: ÑÑÑока 22: ./atack: Ð [+] UnixCoD Scanner a terminat de scanat !M? poate ajuta careva ?