zin0 Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 buna, vreau ajutor in legatura cu alegerea la 1 procesor in 2 am asa: Tip procesor: Intel® CoreTM i5 Tehnologie procesor: 22 nmModel procesor: 3230MModel procesor: 3337UFrecventa procesor: 2600 MHzFrecventa procesor: 1800 MHzeste vb de un sony vaio si un dellva rog frumos spune-ti si mie diferenta la Mhz , daca are o asa mare importantavreau sa mai specific ca laptopurile sunt aproape la fel doar difera ce am scris eu mai sus , diferenta de pret intre ele este de 10 mil lei vechi va rog frumos sa ma ajutati sa aleg si sa imi da-ti o explicatie in legatura cu frecventamultumesc, sper ca am postat unde trebuie Quote
robertutzu Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 cu cat mai multi MHZ cu atat e mai rapid procesorul adica mai bun Quote
TheOne Posted May 27, 2013 Report Posted May 27, 2013 E o diferenta destul de mare la MHz , desi 10 milioane mi se pare mult ... Acum nu stiu, vezi tu. Quote
tawdarky Posted May 28, 2013 Report Posted May 28, 2013 Ala mai scump probabil are SSD si o placa video mai buna daca e diferenta asa mare.Ca procesoarele nu difera asa mult la pret.Oricum primul e mai rapid la fel si placa video din el. Quote
studentul Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Ce prostie LOL..prietene cu 5 milioane iti cumperi i7..pentru laptop..asa ca numai ramane limitat sau blocat sa zic asa la i5u ala....si tu vrei sa investesti 10 milioane in marire de frecventa?banii astia nu se duc pe cpu..se duc pe figuri credema....e mai nou..modelu e mai smecher etc.. Quote