spiderx Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 salut.....am auzit atatea metode de spargerea conturilor de mess dar am incercat cateva dar niciuna nu a mers.....era una parca cu o pagina scamm parca.....dar nu sunt prea sigur.....spuneti si voi ce alte metode mai sunt?am incercat sa postez la ajutor dar trebuie sa am 10 posturi....eu sunt nouvenit.... Quote
Johnny Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Desii epicul,liricul si dramaticul se imbina in aceasta operatiune , planul poate fi procedat urmarind actiunea victimei.Desii nu e clar specificat se poate deduce ca o parola o poti fura cel mai simplu cu vioara.Concluzie ia o pereche de ciorapi baga`o pe cap si dute la sala de internet si sparge parolele la toti Quote
diual_layer Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 eu nush.. ce aveti toti cui parolele de mess.. lasa-ti in pace.. au si omaeni aia dreptu la intimitate.. . da daca tot ai pus intrebarea hai sa-ti raspund.. este scam page.. si metoda cum o folosesc eu. (minciuna).. uite un exemplu care lam facut eu odata.. mi-am facut un ID rcs_rds_communication.. si am bagat in lista victima.. si am inceput sa aburesc cum ca sunt Operator de la RDS.. si trebuie sa iei programu(serveru) cu tare ca daca nu venim si iti taiem netu.. clar la luat.. AFLI IP.. si voila.. dupa parerea mea ii mult mai distractiv sa te joci cu PC-u lui decat cu ID-u lui.. Quote
Ras Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 puteai sa cauti si tu pe forum...poti folosi un keylogger, un trojan, o pagina scam. Quote
spiderx Posted July 2, 2007 Author Report Posted July 2, 2007 cu scam pageul nu se mai prin astia.vreau si eu niste linkuri ptr keylloger si trojani.mersi anticipat.ador forumul asta:D Quote
Ras Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 cu scam pageul nu se mai prin astia.vreau si eu niste linkuri ptr keylloger si trojani.mersi anticipat.ador forumul asta:DUita-te la Programe H4ck si gasesti acolo si trojeni si keyloggere.Foloseste si tu "Cautare" este sus de tot langa "Pagina Principala" Quote